Un tânăr din Piatra Neamț, bănuit de mai multe furturi auto, prins cu „marfa” la el

În noaptea de 27/28.11.2015 polițiștii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale şi Biroului de Ordine Publică Piatra Neamţ, au acționat în baza unui plan comun pentru combaterea infracţionalităţii stradale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel în jurul orei 04.00, o echipă de poliție a identificat pe str. Mihai Viteazu un tânăr de 22 de ani, din Piatra Neamț. În urma efectuării controlului corporal şi al rucsacului pe care îl avea asupra lui, au fost găsite două staţii de emisie recepţie, o antenă, 3 pungi de cafea, un radiocasetofon auto cu CD, un parfum, o pereche de mănuşi textile, o şurubelniţă şi suma de 510 lei.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în noaptea de 27/28.11.2015 tânărul ar fi sustras aceste bunuri din trei autoturisme în zona cartierului Dărmăneşti. Totodată cercetările au fost extinse de polițiștii de investigații criminale, stabilindu-se că acesta ar fi bănuit de săvârșirea a mai multor furturi din auto, tentativă de furt din auto și distrugeri, infracțiuni comise în perioada octombrie-noiembrie 2015.

Polițiștii au luat măsura reținerii tânărului,pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 ore pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, tentativă de furt calificat din auto şi distrugere, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

PUBLICITATE