Un tânăr din Piatra-Neamț a întors toate scaunele la ”Vocea României”! Jurații i-au cântat „La mulți ani!” (VIDEO)

Iustin Paraschiv, un tânăr de 18 ani din Piatra-Neamț, a făcut un adevărat spectacol, chiar de ziua lui, la Vocea României, interpretând pe o piesă a lui Calum Scott („Dancing On My Own”) și întorcând toate scaunele juraților.

În această seară, Vocea României a debutat la Pro TV cu un nou sezon și cu o nouă formulă formată din Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Theo Rose și Horia Brenciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tânărul din Piatra-Neamț a ales să cânte melodia „Dancing On My Own”, piesă care i-a pus în evidență timbrul vocal și i-a făcut pe toți antrenorii să apese butoanele roșii și să întoarcă scaunele.

După ce i-au cântat „La mulți ani!”, cei patru antrenori l-au felicitat atât pentru timbrul lui vocal, cât și pentru emoția transmisă.

„Ești foarte mișto! Eu pot să îți fac cadou chestia asta: piesa 18 ani de la Vama Veche”, a spus Tudor Chirilă, urmând să cânte celebra piesă.

„Mi se pare fantastic să faci 18 ani fix de ziua ta, la Vocea României și să întorci și patru scaune. Înainte să începi să cânți, eu am avut un fior pe șirea spinării. Ai o sensibilitate aparte, cred că am face o echipă senzațională la Vocea României”, a spus Smiley, cel pe care Iustin l-a ales ca antrenor.

„Este genul de artist care poate să câștige Vocea României” – a mai spus Smiley

Iustin Paraschiv este fiul unui cunoscut preot din oraș care s-a stins din viață în urmă cu un an, din cauza unei boli grele.

Și-a găsit pasiunea pentru muzică în urmă cu câțiva ani, atunci când tatăl său i-a cumpărat o chitară, tot tatăl lui fiind cel care l-a ajutat și l-a sprijinit cel mai mult în această direcție.

Video cu interpretarea lui Iustin:

PUBLICITATE