Un tânăr din Neamț ”salvează” grădini. Și o face extraordinar de bine!

Pasiunea ridicată la rang de artă, așa s-ar putea descrie ceea ce face astăzi Alin, un tânăr din comuna Negrești, județul Neamț.

Proaspăt absolvent al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, specializarea horticultură, Alin dă viață grădinilor cu o energie și o viziune care întrece orice imaginație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
”Totul a început după o practică de vis la Castelul Peleș și atunci am înțeles cât de important este să vezi frumos în jurul tău, în jurul casei tale. Și ne-am apucat de treabă. Apoi au urmat cursurile de arboricultură, Arhitectură peisageră și gazon.

Abia atunci am realizat cât de frumos ar fi să lucrezi în domeniul amenajărilor. Inventivi și puși pe treabă studiind imprejurările, am decis să creem povestea verde în fiecare inimă din această țară. Iar când cineva vine cu poza și zice: “Uite eu vreau să îmi arate curtea ca în poza asta …” păi așa va arăta. Căci lucrăm serios și cu simț de răspundere.

Vrei să reîmprospătezi un loc de recreere, ne chemi pe noi. Vrei să faci un iaz artificial, fântâniță, ne chemi pe noi. Vrei o alee rustică, un pavaj, ne chemi pe noi. Vrei un gazon de calitate, ne chemi pe noi. Vrei un aliniament din arbuști, arbori, plante decorative, ne chemi pe noi. Vrei un foișor splendid, ne chemi pe noi. Vrei să trăiești un vis în curtea ta, ne chemi pe noi”, este mesajul lui Alin Cojocariu.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina Salvează-mi gradina.

PUBLICITATE