Un tânăr din Neamț, prins după ce a furat dintr-un bar în Aiud


Cercetat pentru furt Polițiștii din Aiud l-au identificat cu operativitate pe un tânăr din județul Neamț bănuit că a furat o sumă de bani dintr-un bar din municipiu. La prinderea acestuia a contribuit și un cetățean cu spirit civic, care, observând comportamentul suspect, a alertat poliția și a indicat locul unde se afla individul. Prejudiciul a fost recuperat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În dimineața zilei de 10.09.2016, în jurul orelor 06.10, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată de către reprezentanta unui bar din Aiud, cu privire la faptul că un tânăr i-a sustras o parte a banilor proveniți din încasări și a fugit.

Polițiștii aud demarat activitățile de cercetare, în vederea identificării autorului furtului, iar în jurul orelor 6.45, printr-un apel la 112, au fost sesizați de către un cetățean, în legătură cu faptul că o persoană are un comportament nefiresc și aleargă pe strada Ostașilor din Aiud, îndreptându-se spre Teiuș.

Polițiștii au reușit să-l identifice și să-l rețină pe fugar, acesta fiind M.I.T., de 24 de ani, din județul Neamț, care s-a dovedit a fi persoana bănuită de furtul banilor din bar. Asupra sa a fost găsită întreaga sumă sustrasă, aceasta fiind restituită păgubiților.

Față de M.I.T., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

D.M.B.
PUBLICITATE