Un tânăr din Neamț a luat foc după ce și-a aprins o țigară. Transferat la București, în stare gravă

Un tânăr de 16 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a luat foc de la o țigară. Incidentul a avut loc luni, 11 decembrie, în jurul orei 10:45, pe raza localității Pâncești, județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se pare că adolescentul avea o sticlă cu combustibil într-un rucsac care s-ar fi scurs pe ghiozdan și haine, iar în momentul în care și-a aprins o țigară, a început să ardă ca o torță. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț a preluat pacientul cu arsuri în zona lombară, sacrală, toracică și la mâna dreaptă.

Acesta a fost transferat la CPU a Sp. Municipal Roman, cu arsuri de gradul I, II și III pe aproximativ 20% din suprafața corpului, iar de acolo la Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii „Grigore Alexandrescu” din București.

11.12.2017, ora 10:43, Pânceşti – Roman, pacient sex masculin, 16 ani, diagnostic: arsură cu flacără – toracic, lombar, sacrat şi pumn drept, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Municipal Roman; – notează comunicatul SAJ Neamț

PUBLICITATE