Un tânăr din Neamț a tâlhărit un taximetrist și i-a furat mașina. A fost blocat în trafic de câțiva șoferi

În ziua de 18 decembrie a.c., Postul de Poliție Hangu a fost sesizat prin Serviciul 112 despre faptul că într-o parcare din localitatea Chirițeni din comună, are loc o agresiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că un tânăr de 19 ani din comuna Pipirig a solicitat unui taximetrist să îl transporte până in comuna Poiana Teiului, împreună cu un prieten al clientului, respectiv încă un tânăr de 17 ani tot din comuna Pipirig.
În momentul în care taximetristul a ajuns în extravilanul satului Chirițeni,comuna Hangu, tânărul de 19 ani a solicitat taximetristului să oprească autovehiculul, ceea ce șoferul a și făcut. Profitând de neatenția șoferului, tânărul de 19 ani s-a deplasat la acesta, a început să îl agreseze fizic și l-a deposedat de mai multe obiecte personale. Al doilea pasager a fugit de la fața locului văzând agresiunea comisă. După producerea agresiunii, suspectul s-a urcat la volanul autoturismului taxi, deși nu poseda permis de conducere, l-a condus aproximativ 50 metri, fiind blocat în trafic de alți conducători auto, care au observat cele întâmplate.

Suspectul a fost reținut pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, iar la data de 19 decembrie, Judecătoria Bicaz a dispus arestarea suspectului pe o perioadă de 30 zile.

Suspectul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, distrugere şi conducere fără permis.

PUBLICITATE