Un tânăr din Neamț a sunat la „112” și a anunțat că va încălca legea

Un tânăr din județul Neamț a sunat la „112” și a anunțat polițiștii că nu va respecta ordinul de protecţie emis de judecători împotriva sa.

Totul a avut loc ieri, 24 februarie, când poliţiştii nemțeni au fost sesizați prin apel 112, de către un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Dochia, care a sesizat faptul că nu va respecta măsurile dispuse în ordinul de protecţie pe care instanţa de judecată l-a emis împotriva sa şi se va întoarce la domiciliul bunicii sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii s-au deplasat la locul sesizării, tânărul în cauză fiind depistat lângă imobilul bunicii sale.

Potrivit Poliției neamț, din cercetări a rezultat că la data de 20 februarie, deoarece persoana în cauză a exercitat acte de violență împotriva bunicii sale, în vârstă de 89 de ani, din localitatea Dochia, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, fiind emis un ordin de protecție provizoriu, persoana în cauză fiind evacuată din imobilul bunicii sale.

La data de 23 februarie, Judecătoria Piatra-Neamț a emis un ordin de protecție, împotriva tânărului de 29 de ani, acesta fiind adus la cunoștința persoanei în cauză.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Harghita.

PUBLICITATE