Un tânăr din Neamț a provocat un accident cu 2 migranţi decedaţi şi alţi 10 răniţi. S-a predat la Poliţie după ce inițial fugise

Doi bărbaţi au murit şi alţi zece au fost răniţi, după ce o maşină plină cu imigranţi, condusă de un tânăr din Neamț, s-a răsturnat la Iecea Mică (județul Timiș)

O maşină în care erau 12 migranţi s-a răsturnat, aseară, lângă Timişoara. Cei 12 migranţi, plus şoferul, erau înghesuiţi într-un automobil cu cinci locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Doi şi-au pierdut viaţa, iar zece au fost răniţi. Poliţiştii bănuiesc că migranţii, cel mai probabil din Siria, mergeau către vama Cenad.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și 16 pompieri. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și 4 ambulanțe SAJ și voluntarii de la SVSU Iecea Mare, SVSU Carpinis și SVSU Jimbolia.

“În eveniment sunt implicate 12 persoane, dintre care 2 victime decedate şi 10 persoane rănite. Victimele sunt de sex masculin, cetăţeni străini”, a menţionat ISU Timiş.

Persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale pentru a fi transportate la spital.

Şoferul nu a fost identificat de poliţiştii ajunşi la faţa locului, astfel că a fost căutat cu ajutorul unui elicopter şi al camerelor cu termoviziune. De asemenea, au fost instalate filtre ale Poliţiei în zonă.

În cele din urmă, bărbatul s-a predat, azi-noapte, la Secția 2 de Poliție din Timișoara, iar în momentul producerii accidentului nu se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul este un tânăr de 22 de ani, din judeţul Neamţ. Ieri a fost în Serbia pentru a negocia transferul migranţilor pe care i-a preluat, după ce au pătruns ilegal în România.

Acesta este acum cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, trafic de migranţi şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

PUBLICITATE