Un tânăr din Neamț a căzut în gol de la 15 metri într-un parc industrial aflat în construcție în județul Cluj

Un tânăr de 19 ani, din județul Neamț, a fost preluat, astăzi, de elicopterul SMURD, după ce a căzut de la înălţime într-un parc industrial aflat în construcție de pe strada Henri Coandă din Dej. 

„Intervenţie a elicopterului SMURD pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă unui bărbat căzut de la înălţime, pe strada Henri Coandă din municipiul Dej.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În jurul orei 13,20, o autospecială, un echipaj SAJ şi elicopterul SMURD din punctul Jibou au fost alertate ca urmare a căderii de la înălţime a unui bărbat de circa 20 de ani.

În momentul sosirii salvatorilor la locul evenimentului acesta era conştient. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă, acesta a fost preluat de către elicopter şi a fost transportat la spital” – au transmis pompierii clujeni.

Evenimentul s-a produs într-un parc industrial aflat în construcție și se pare că tânărul a căzut de la o înălțime de circa 15 metri.

Conform IPJ Cluj, agenții de poliție din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizați despre căderea de la înălțime a unei persoane, în incinta unei societăți comerciale din Dej.

Acesta are 19 ani și este din municipiul Piatra-Neamț, județul Neamț.

În prezent, organele de poliție fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs tragicul eveniment.

PUBLICITATE