Un tânăr din Neamț a căzut în gol de la 15 metri într-un parc industrial aflat în construcție în județul Cluj

Un tânăr de 19 ani, din județul Neamț, a fost preluat, astăzi, de elicopterul SMURD, după ce a căzut de la înălţime într-un parc industrial aflat în construcție de pe strada Henri Coandă din Dej. 

„Intervenţie a elicopterului SMURD pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă unui bărbat căzut de la înălţime, pe strada Henri Coandă din municipiul Dej.

În jurul orei 13,20, o autospecială, un echipaj SAJ şi elicopterul SMURD din punctul Jibou au fost alertate ca urmare a căderii de la înălţime a unui bărbat de circa 20 de ani.

În momentul sosirii salvatorilor la locul evenimentului acesta era conştient. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă, acesta a fost preluat de către elicopter şi a fost transportat la spital” – au transmis pompierii clujeni.

Evenimentul s-a produs într-un parc industrial aflat în construcție și se pare că tânărul a căzut de la o înălțime de circa 15 metri.

Conform IPJ Cluj, agenții de poliție din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizați despre căderea de la înălțime a unei persoane, în incinta unei societăți comerciale din Dej.

Acesta are 19 ani și este din municipiul Piatra-Neamț, județul Neamț.

În prezent, organele de poliție fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs tragicul eveniment.

PUBLICITATE