Un tânăr din județul Neamț, prins la furat pe peronul unei gări din Prahova

Polițiștii Serviciului Județean Poliție Transporturi Prahova au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că în stația CF Ploiești Vest unui bărbat de 48 ani, din comuna Vadu Izei, județul Maramureș, i s-a furat un portofel în care se găsea  suma de 3800 lei și documentele personale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiști au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre un bărbat de 29 ani, domiciliat în comuna Trifești, județul Neamț și un altul de 30 ani, fără domiciliu.

Cu sprijinul colegilor din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, cei doi au fost depistați. Ulterior au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore.

În baza probatoriului existent, cei 2 au fost  prezentați  Judecătoriei Ploiești cu propunere de arestare preventivă, instanța însușindu-și propunerea și emițând mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii  S.J.P.T. Prahova sub îndrumarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale a celor 2.

PUBLICITATE