Un tânăr din județul Neamț, implicat într-un accident mortal

Un accident mortal de circulație s-a produs vineri (18 august) seara, pe DN2 E85, în dreptul pieței de struguri de la Urechesti (județul Vrancea).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, un bărbat care a încercat să traverseze prin loc nepermis a fost acroşat de un autoturism (Audi) cu numere de Bulgaria, condus de un tânăr de 26 de ani din Neamț. În urma impactului, pietonul a decedat pe loc iar șoferul autoturismului Audi a fost transportat la spital. Până în prezent victima decedată nu a fost încă identificată. Se bănuiește că ar fi paznic la piața de struguri din Urechești. – notează ziaruldevrancea.ro

Traficul rutier pe sensul de mers Focșani-Rm. Sărat a fost blocat aproape o oră.Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili identitatea bărbatului dar și modul în care s-a produs accidentul.

COMUNICAT IPJ VRANCEA

La data de 18 august a.c., ora 21.00, un tânăr de 26 ani, din municipiul Piatra Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2- E85, din direcția Focșani către Buzău, în afara localității Urechești, a accidentat mortal un pieton de sex bărbătesc care a traversat drumul prin loc nepermis și fără să se asigure.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului

sursa: ziaruldevrancea.ro
PUBLICITATE