Un student din Neamț a vrut să-și taie gâtul în timpul unui examen

Un tânăr din județul Neamț, student la Universitatea „Ștefan cel Mare” (Suceava), a ajuns la Psihiatrie după ce a amenințat că își taie gâtul în timpul unui examen la facultate.

Incidentul a avut loc ieri dimineață, în jurul orei 9:00, când într-o sală a curs a Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, un tânăr de 22 de ani, din Neamț, student al Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţe a Calculatoarelor, a scos un cuțit în timpul unui examen şi a ameninţat că îşi va tăia gâtul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Gestul tânătului a fost oprit la timp de profesorul aflat în sala de examen care l-a convins să renunțe. Studentul a fost cooperant, iar examenul a continuat fără alte incidente.

La finalul testului a fost solicitat un echipaj de Poliție care, în urma controlului corporal, a găsit asupra tânărului un cuțit tip briceag cu mâner de culoare maro având lama de 8 cm și mânerul de 8 cm.

Studentul a fost condus de către organele de poliție la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava pentru a fi evaluat de un medic specialist și ulterior internat la Secția de Psihiatrie.

Polițiștii vor continua cercetările în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunii de „portul și folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Din primele informații, se pare că tânărul ar suferi de depresie, anxietate și atacuri de panică pentru care urmează un tratament de specialitate, dar pe care nu l-a respectat în ziua examenului.

PUBLICITATE