Un spital a fost evacuat după ce paznicul a dat cu spray lacrimogen după o pisică

Zeci de pacienţi au fost evacuaţi de urgenţă, miercuri, din spitalul situat în localitatea Ştefăneşti, judeţul Argeş, după pe personalul a sesizat un miros suspect într-una dintre clădiri.

Plictisit, probabil, de rolul de paznic de spital, un bărbat din Argeș a vrut să se amuze și, spun martorii, ar fi dat cu spray lacrimogen după o pisică, informează stirileprotv.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
Acțiunea sa a dus însă la o operațiune amplă de evacuare. 28 de pacienți, mulţi dintre ei imobilizaţi, au fost scoşi cu tot cu paturi sau cărucioare din saloane, după ce un miros puternic a inundat pavilionul. Şi 30 de cadre medicale au ieșit de urgență și au dat alerta: s-au temut de o nenorocire.

Imediat cum s-a simţit mirosul înţepător, personalul spitalului a scos pacienţii afară. Unul dintre asistenţii medicali le-a povestit celor din conducere că l-a văzut pe paznic, angajat al Consiliului Judeţean, dând cu sprayul lacrimogen din dotare după o pisică, exact în uşa clădirii.

Portarul nu a putut să-și explice fapta.

Bătrâni, bolnavi şi chiar imobilizaţi la pat, oamenii au fost scoşi în frig pentru a evita ceea ce putea fi o nenorocire. I-au urmat cadrele medicale.

PUBLICITATE
SURSĂfoto: epitesti.ro