Un șofer din Piatra Neamț a accidentat un biciclist și a fugit. Mașina i-a fost găsită în Girov


În ziua de 14.04.2016, în jurul orei 07.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe str. Izvoare, din Piatra Neamț a avut loc un accident de circulație în urma căruia a rezultat rănirea unui biciclist, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate, autoturismul implicat în accident a fost găsit parcat într-o curte din comuna Girov, iar la examinarea acestuia s-a constatat că sunt prezente avariile specifice evenimentului rutier. Totodată a fost identificat și conducătorul auto, un bărbat de 37 de ani, din Piatra Neamț, care s-a sustras cercetărilor.

Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că în timp ce bărbatul de 37 de ani conducea un autoturism pe str. Izvoare a acroșat cu partea laterală dreapta un bărbat de 33 de ani, din Piatra Neamț, care circula pe bicicletă și pe care l-a accidentat.

În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporala din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

PUBLICITATE