Un șofer din Piatra-Neamț a accidentat o fată de 14 ani pe trecere și a fugit

Un șofer din Piatra-Neamț a accidentat o fată de 14 ani, pe o trecere pentru pietoni din Roman, după care a părăsit locul accidentului.

„La data de 14 august, în jurul orei 19:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către o minoră de 14 ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima unui eveniment rutier, conducătorul auto părăsind locul accidentului. – au transmis reprezentanții Poliției Neamț

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un șofer conducea un autoturism pe strada Smirodava, ar fi surprins și accidentat minora de 14 ani, ce se afla angajată în traversarea străzii pe marcaj pietonal, proiectând-o pe partea carosabilă, după care și-ar fi continuat deplasarea.

„Polițiștii au identificat și depistat, în localitatea Trifești, persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 30 de ani, din Piatra-Neamț.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.” – a mai transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE