Un șofer din Neamț, implicat într-un accident mortal la limita județului Buzău cu Vrancea

O femeie şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier grav care s-a produs luni după-amiază pe DN2 E85, la limita judeţului Buzău cu Vrancea. Trei maşini au fost implicate, în urma coliziunii alte două persoane fiind rănite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Maşina în care se aflau victimele a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit succesiv cu două autoutilitare de transport marfă, una fiind condusă de un bărbat de 39 de ani din județul Neamț.

Din primele date, un bărbat de 36 ani din Rm.Sarat care circula cu un autoturism pe DN 2 E 85 pe direcţia Buzău către Focsani, în apropierea limitei dintre judeţe, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil umed, şi a pătruns pe contrasens unde a intrat in coliziune succesivă cu 2 autoutilitare ce se deplasau din sens opus, fiind conduse de un bărbat din Neamt, de 39 de ani şi respectiv de un barbat de 41 de ani din Vrancea. În urma accidentului rutier a rezultat decesul unei femei aflată in autoturism, precum şi rănirea altor două persoane, tot din acesta, care au fost transportate la spital.”, a declarant purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, MIhail Drăghiciu, pentru observator.tv

Poliţiştii desfăşoară cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia. Circulaţia pe E85, în zona producerii accidentului, s-a desfăşurat cu dificultate timp de două ore.

foto: informatiabuzaului.ro / reporterbuzoian.ro
PUBLICITATE