Un șofer din Neamț, implicat într-un accident cu trei victime, pe E 85

Trei persoane au fost rănite într-un accident ce a avut loc vineri, 8 septembrie. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 12:00, pe E85, între localitățile Pătrăuți și Dărmănești (județul Suceava).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform informatiata.ro, Un bărbat de 43 de ani din județul Neamț care se afla la volanul unei autoutilitare (marca Man), a intrat în coliziune cu o mașină (marca VW Caddy), iar cea din urmă a fost proiectată într-un autoturism (marca VW Sharan).

Polițiștii au stabilit că șoferul de pe VW Caddy staționa pentru a efectua un viraj la stânga, deşi în acea zona marcajul rutier longitudinal continuu îi interzicea efectuarea acestei manevre

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, acestea fiind transportate la Spitalulul Judetean Suceava pentru a primi ingrijiri medicale. Astfel, au fost raniti: soferul de 51 de ani (de pe VW Caddy), un barbat de 34 de ani, pasager in autoutilitara VW Caddy si o femeie de 37 de ani din comuna Udesti, pasagera in autoturismul VW Sharan. – notează sursa citată

Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Politistii au intocmit in cauza dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Mai multe informații – AICI

sursa: informatiata.ro
PUBLICITATE