Un șofer din județul Neamț s-a răsturnat cu TIR-ul pe centura Buzăului

Zeci de centrale termice au fost distruse după ce un TIR din Neamț, condus de un șofer de 28 de ani, s-a răsturnat, în noaptea de joi spre vineri (3-4 mai), pe șoseaua de centură a Buzăului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un tir încărcat cu centrale termice de apartament s-a răsturnat în această dimineaţă, în jurul orei 02.00, pe Şoseaua de Centură pe sensul dinspre Fabrica de Bere spre Pasarela Nehoiu.

Șoferul a ignorat baliza de semnalizare de pe mijlocul drumului şi a lovit cu roata din stânga peretele de beton care desparte cele două sensuri de mers. TIR-ul s-a răsturnat, șoferul a reușit să iasă din mașină și a chemat rapid pompierii și poliția. Tânărul a declarat că nu a văzut parapetul din beton la timp, s-a speriat, a tras de volan dreapta dar nu a mai putut evita impactul iar autotrenul a intrat în balans apoi s-a răsturnat.

La fața locului, a ajuns un echipaj de pompieri care a izolat zona și a luat toate măsurile necesare evitării autoaprinderii TIR-ului.

Toată marfa a fost distrusă în urma accidentului, însă șoferul a declarat că există asigurare atât pentru centralele termice cât și pentru TIR-ul avariat în eveniment.

video: adevarul.ro
PUBLICITATE