Un șofer din Gârcina a fost reținut după ce a lovit cu mașina un podeț

Ieri, 17 noiembrie, în jurul orei 16:30, polițiștii nemțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Gârcinuța, în localitatea Gârcina, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 17 noiembrie, în timp ce un bărbat de 43 de ani, conducea un autoturism pe raza localității Gârcina, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și lovind un podeț din beton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorul auto, din Gârcina a fost condus la o unitate medicală, unde în prezența cadrelor medicale, a refuzat recoltarea de probe biologice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, bărbatul nu deține drept de a conduce vehicule.

În baza probatoriului administrat bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

PUBLICITATE