Un șofer care a accidentat un biciclist, găsit după 7 ore de polițiști


În ziua de 21.04.2016, în jurul orei 13.30 la intersecţia drumului comunal 52 cu drumul comunal 54, din comuna Cordun a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unui biciclist, conducătorul auto părăsind locului accidentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Victima, un bărbat de 42 de ani din Cordun, a sesizat poliția despre producerea accidentului la orele 19.30, când au fost mobilizate mai multe echipaje pentru identificarea autorului. În urma activităţilor informativ operative desfășurate, conducătorul auto a fost identificat și depistat pe raza comunei Gherăești, în jurul orei 21.00.

Din primele cercetări a reieșit că în timp ce bărbatul de 55 de ani, din Gherăești conducea o autoutilitară pe DC 54, ajuns la intersecţia „în cruce” cu DC 52 nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE, a pătruns pe drumul prioritar şi a accidentat bărbatul de 42 de ani, care circula pe bicicletă dinspre Pildeşti spre Săbăoani. După producerea coliziunii, biciclistul s-a ridicat de pe carosabil şi i-a spus conducătorului de autovehicul implicat în eveniment că acuză dureri la umăr, însă acesta a părăsit locul faptei fără a sesiza organele de poliţie şi nici serviciul de ambulanţă. Victima s-a deplasat la domiciliu, ulterior solicitând transportul cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Roman.

La momentul depistării, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, reținându-i bărbatului permisul de conducere.

PUBLICITATE