Un șofer beat, din Piatra-Neamț, a intrat cu mașina într-o căruță și a rănit un bărbat de 72 de ani

În seara zilei de 02.08.2017, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Borlești au intervenit în cazul unui accident rutier soldat cu rănirea unui conducător de atelaj hipo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului polițiștii au identificat conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din Piatra Neamț, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Din primele cercetări s-a stabilit că acesta a condus un autoturism pe DC 126, dinspre parcul Mastacăn spre DJ 156A, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta şi a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu atelajul hipo, care circula din sens invers. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului de atelaj hipo, un bărbat de 72 de ani, din Borlești.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ, unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului și vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE