Un șofer beat a rupt, cu mașina, 2 stâlpi

La data de 3 iunie, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Ștefan cel Mare, din Târgu-Neamț.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un conducător auto, de 38 de ani, din Timișești, se deplasa pe strada Ștefan cel Mare, în localitatea Târgu-Neamț, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și acroșând cu autoutilitara doi stâlpi de electricitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Imediat după producerea accidentului, conducătorul auto, a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști la scurt timp.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE
SURSĂvideo: Facebook ./ Rosu Lulu Vasile