Un șofer beat a provocat un accident cu victimă și a fugit

Un șofer aflat sub influența alcoolului a provocat un accident rutier după care și-a continuat deplasarea. În urma evenimentului rutier, o femeie a fost rănită.

Incidentul a avut loc ieri, 6 octombrie, în jurul orei 13:50, pe DN 15B, în localitatea Poiana Largului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce o femeie în vârstă de 50 de ani, din aceeași localitate, conducea un autoturism pe DN 15B, din direcția Petru Vodă spre Poiana Largului, ar fi fost acroșată de un autoturism, ce ar fi pătruns pe DN 15B, fără să acorde prioritate, proiectând autoturismul în gardul unui imobil, după care și-ar fi continuat deplasarea.” – a transmis Poliția Neamț

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea șoferiței.

Polițiștii au identificat și depistat, în localitatea Poiana Largului, șoferul vinovat: un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Poiana Largului.

„Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de   vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.” – a mai transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE