Un șofer beat a intrat cu mașina în stâlp la Dumbrava Roșie (FOTO)

Azi-noapte, 14-15 ianuarie, în jurul orei 3:00, polițiștii nemțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat de 41 ani, din Dumbrava Roșie, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate, rezultând rănirea conducătorului auto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț. Echipajul SMURD de la Punctul de lucru Roznov (care se întorcea dintr-o misiune) a intervenit și scos din autoturism un bărbat de 41 de ani. Bărbatul, cu traumatisme la nivelul capului, a fost transportat la UPU Piatra Neamț.” – a transmis ISU Neamț

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE