Un șofer beat a ieșit cu mașina în decor

Azi-noapte, 25-26 decembrie, în jurul orei 1:00, polițiștii nemțeni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe Drumul Național 15, în localitatea Costișa, a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 44 de ani, din județul Bacău, ar fi condus un autovehicul în localitatea Costișa, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă .

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei, unde în prezența cadrelor medicale a refuzat testarea.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul recoltării probelor biologice.

Tot azi-noapte, în jurul orei 2:00, polițiștii nemțeni au depistat în trafic un tânăr de 25 de ani, din județul Iași, în timp ce conducea un autoturism pe strada Progresului, în localitatea Săbăoani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic, polițiștii vă recomandă: Nu vă urcaţi sub nici o formă la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice sau substanțe interzise!

PUBLICITATE