Un senator român șochează: ”în momentul ăsta se extrag informații din noi!”

Credeați că teoria conspirației, prin care cineva se află în spatele izbucnirii epidemiei de COVID-19 și care urmărește depopularea și controlul total al omenirii nu are adepți și în Parlamentul României?

Senatorul Gabriela Crețu, soția liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, în cadrul unei dezbateri organizată de către Comisia de Afaceri Europene din Senatul României pe tema tehnologiei 5G, a făcut o serie de afirmații care au ridicat apoi numeroase semne de întrebare în spațiul public:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Noi trăim în capitalismul supravegherii, în momentul ăsta se extrag informaţii din noi. Știți că am citit eu odată cifra aia cu multe .. Zeta, nu știu ce. Cu multe multe zerouri, de 10 la 27 de biţi de informaţie pe care unii le utilizează, și le utilizează pentru a ne controla comportamentele.

Nu e vorba … e mult mai mult. De asta măcar dacă suntem resursă, trebuie să plătească dividentul. Ori acestea sunt nesoluționate. Efectele pe piața muncii sunt nesoluționate, efectele asupra sănătății sunt necalre, petru că nu sunt studii. Iar dacă sunt, atât de nouă este tehnologia, încât tare mă tem că multe studii sunt interesate, plătite de unii sau de alţii. Ce ştim din istorie, din istoria ştiinţei. Eu sunt doctor în epistemologie. Mă pricep la teoria cunoașterii și la istoria științei. Se întâmplă întotdeauna chestiile astea”, a declarat Gabriela Creţu, preluată de către știrileprotv.

PUBLICITATE