Un român i-a înfruntat pe teroriști în atacul de la Londra: „I-am dat una, de l-am zăpăcit”

Un român care lucra în zona atacului de sâmbătă seara de la Londra a surprins momentele dramatice de imediat după atentat. El a reuşit chiar să-l lovească pe unul dintre terorişti. Românul și-a povestit impresiile pe Facebook, unde a postat și un filmuleț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Florin Morariu, un bucătar român care lucrează într-un local din centrul Londrei, a filmat întreaga scenă și a povestit chiar cum a lovit un terorist. Bărbatul a povestit cum teroriștii au înjunghiat mai mulți oameni pe stradă și chiar ”le-au înfipt un cuțit în gât”. El aleargă pe stradă disperat și filmează mai multe scene.

El a surprins evacuarea ranitilor si haosul care a urmat atacului si afirma ca fost martor la clipele de cosmar in care teroristii i-au injunghiat pe trecatori.

”Ferească Dumnezeu ce este aici. Nebunii ăștia au împușcat oameni. Uitați-vă fraților. I-am dat un baschet în cap la teroristul ăsta. (…) Adu ceva, adu-mi ceva mai dur. Adu-mi un par de sub masă. Făcălețul de sub masă, du-te și adu-l. Doi teroriști din ăștia au tăiat oamenii pe stradă. Uitați-vă ce e aici. Doamne ferește!”, spune românul de-a dreptul îngrozit de ceea ce se petrece pe străzile Londrei.

Vezi și Dublu atac terorist în Londra. 6 morți și zeci de răniți. Reacția Ministerului de Externe

Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

 

PUBLICITATE