Un puști de 17 ani, beat la volan, a făcut un accident cu victimă și a fugit

Astăzi, 26 decembrie, în jurul orei 08.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe o stradă din localitatea Valea Seacă.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un șoferul unui autoturism se deplasa pe strada Vaduri, pe un sector de drum în pantă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un șanț betonat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui tânăr, de 21 de ani, din Petricani, pasager în autoturism.

Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor.

În urma investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii rutieri au reușit identificarea și depistarea în localitatea Bălțătești, a conducătorului auto în cauză, un minor de 17 de ani, din Târgu-Neamț.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că tânărul de 21 de ani i-ar fi încredințat autoturismul minorului pentru a-l conduce.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și încredințarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE