Un preot din Neamț s-a urcat la volan rupt de beat și a intrat cu mașina în stâlp

Un preot din județul Neamț s-a urcat la volan rupt de beat și a intrat cu mașina în stâlp. Incidentul a avut loc miercuri, 13 iunie, în jurul orei 18:30, în localitatea Râșca (comuna Drăgănești)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform ziartarguneamt.ro, șoferul ar fi pierdut controlul asupra volanului și ar fi intrat într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului. La fața locului au ajuns polițiștii care l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1, 23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a ajuns la spital iar polițiștii vor face cercetări pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Localnicii spun că este preot pe stil vechi, la Drăgănești. – mai notează sursa citată

Comunicat IPJ Neamț:

La data de 13 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Târgu Neamţ au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, în localitatea Drăgăneşti.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că un localnic de 44 de ani a condus un autoturism, având o îmbibaţie alcoolică de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un stâlp.

În urma impactului, a rezultat autoaccidentarea conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Tg. Neamţ.

Bărbatul a fost testat alcooltest, rezultatul fiind de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o concentraţie alcoolică peste limita legală.

PUBLICITATE