Un preot din Kenya va susține o conferință într-o biserică din Piatra-Neamț

Preotul Agapios Habbil Lipesa Omukuba din Kenya va susține conferința „Condiția Ortodoxului din Kenya” la biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” din Mărăței, Piatra Neamț. 

Evenimentul este organizat de Asociația Părinților Neamț și va avea loc joi, 20 octombrie. Gazdele conferinței sunt Preotul Păvăleanu și Preotul Ursache la parohia „Sfântul Ioan Botezătorul”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Părintele Agapios coordonează multe activități filantropice pentru care are nevoie de suport financiar.

Participanții la conferința de joi vor putea contribui financiar la activitățile sociale desfășurate de preotul din Kenya.

Conferința, care începe la ora 17:00, va fi tradusă în limba română. – anunță basilica.ro

Anul acesta, Părintele Agapios a mai participat la o conferință organizată de Filiala ASCOR Alba Iulia.

Părintele Habbil Lipesa Omukuba este cleric al Patriarhiei Ortodoxe Grecești a Alexandriei și a Întregii Africi. Este directorul fondator al orfelinatului și școlii „Sfânta Tabita” din Kenya. Dacă anul trecut avea grijă de 50 de copii, anul acesta are grijă de 130. De asemenea, preotul are patru copii biologici și o fetiță înfiată de curând.

„Iubiți credincioși și credincioase! Cu multă bucurie duhovnicească, vă aducem la cunoștință că în Biserica Sfântul Ioan Botezătorul din Maratei I, Piatra Neamț, în data de 20 octombrie 2022, va avea loc Conferința organizată de Asociația Părinților Neamț și susținută de părintele Agapios din Kenia, Africa.

Eveniment de suflet important, săptămâna aceasta, pentru creştinii ortodocşi din Piatra Neamț. Părintele Agapios (Habbil Lipesa Omukuba) va reveni în oraşul nostru pentru a susţine o conferinţă despre Misiologie. Tema conferinţei este Conditia Ortodoxului din Kenya.

Întâlnirea cu pietrenii este programată pentru joi, 20 octombrie, începând de la ora 17, și va fi găzduită de pr. Păvăleanu și pr. Ursache la parohia Sf. Ioan Botezătorul din Piatra Neamț, str. Castanilor nr. 1.” – este mesajul transmis de Parohia Sf. Ioan Botezatorul Maratei Piatra-Neamț.

PUBLICITATE