Un polițist din Neamț s-a împușcat în cap

Polițiștii nemțeni investighează circumstanțele în care un agent de Poliție, în vârstă de 39 de ani, și-a pus capăt zilelor în casa în care locuia. Bărbatul era considerat apt din punct de vedere psihologic și activ în cadrul Biroului Rutier.

Comunitatea din Roman și, în special, cea polițienească, este în stare de șoc după ce un polițist de 39 de ani, membru al Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman, a fost găsit decedat în propria locuință în această după-amiază, 18 martie, în jurul orei 15.00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Soția îndurerată a fost cea care a alertat autoritățile despre tragedia care s-a abătut asupra familiei lor, indicând că soțul ei și-ar fi luat viața în imobilul în care locuiau împreună.

Potrivit surselor noastre, se pare că bărbatul s-ar fi împușcat în cap.

Victima era considerată aptă din punct de vedere psihologic, conform ultimelor evaluări, și fusese încadrată în Inspectoratul de Poliție Județean Neamț din data de 16 ianuarie 2017, provenind din sursă externă.

În prezent, eforturile polițiștilor și ale echipei de investigație se concentrează pe cercetările desfășurate la fața locului, în încercarea de a stabili cauzele exacte și circumstanțele care au condus la acest eveniment nefericit.

„Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, era polițist în cadrul Biroului Rutier Roman, fiind în timpul serviciului.

Acesta era testat psihologic, apt, în termen, fiind încadrat din sursă externă, la Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, din data de 16.01.2017.

La acest moment, se desfășoară activități de cercetare la fața locului, pentru a se stabili cauzele și circumstanțele care au dus la producerea acestui eveniment nefericit.” – ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

PUBLICITATE