Un numerolog nemțean, despre diferențele dintre copiii concepuți ziua și cei concepuți noaptea sau după … petreceri! – VIDEO

În județul Neamț se află unul din cei mai preocupați oameni de studiul numerologiei, al tainelor tarotului, reflexoterapiei, astronomiei, radiesteziei, a medicinii naturiste și, în general, a lucrurilor și fenomenelor paranormale.

Ioan Bujor are 67 de ani, este originar din Vatra Dornei, iar de 13 ani a venit în zona Târgu Neamț pentru a-și găsit liniștea pe care o căuta de mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cadrul mai multor emisiuni pe care le vom prezenta în câteva episoade, veți avea ocazia să aflați lucruri mai puțin știute, unele din ele pot părea chiar controversate, despre diverse subiecte care au fost dezbătute prin perspectivele numerologiei: moartea ”anunțată” a Mădălinei Manole, despre copiii concepuți ziua, sfârșitul lui Ceaușescu prezis din momentul concepției, păcăleala numită Horoscop, literele ”rele” care ne influențează viața, prevestirea cutremurilor, cunoașterea viitorului, locurile încărcate energetic dar și cele periculoase, etc.

În materialul video de mai jos, numerologul Ioan Bujor dezvăluie diferențele dintre copiii concepuți ziua și cei concepuți noaptea sau după … petreceri!

Ioan Bujor este un personal atipic, așa cum sunt majoritatea celor ce dețin capacități paranormale dovedite. Din totdeauna a fost preocupat și provocat de astfel de științe, de răspunsul la întrebări legate de existență, despre producerea cutremurilor, ploilor, a fenomenelor meteorologice în general.

De asemenea, a existat o preocupare continuă legată de viața oamenilor, de motivul pentru care unii sunt foarte bolnavi și de modul în care se poate interveni asupra lor în ameliorare sau vindecare. A adunat peste 40 de ani de studiu, documentare și analiză, trecându-i prin mână mii de cărți din diverse domenii, care au putut să-i formeze o privire amplă asupra fenomenelor ce ne înconjoară și de a găsi răspunsurile pe care le căuta.

Domnul Ioan Bujor poate fi contactat la numărul de telefon 0756.330.677 sau la adresa de e-mail: [email protected]

Interviurile complete pot fi urmărite aici:
PUBLICITATE