Un nou caz Boureanu! Un medic celebru a fost târât, pe jos, de poliţişti

A fost scandal de proporţii noaptea trecută în Centrul Capitalei. Un medic celebru, aflat în stare de ebrietate, a fost târât pe jos de oamenii legii după ce a refuzat să se legitimeze. Este vorba despre  directorul maternității Giulești, profesorul Ciprian Cristescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Soţia medicului se afla la volan când a fost oprită de poliţişti pentru un control de rutină. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest şi nu consumase alcool. Soţul ei, aflat pe scaunul din dreapta, ar fi devenit recalcitrant, iar când a fost somat să se legitimeze, ar fi iscat un scandal monstru.

Puteți viziona video – AICI

La ordinul ministrului de Interne, Poliția Capitalei a ieșit, prin intermediul purtătorului de cuvânt Nicu Dragoș și a oferit explicații în cazul medicului de la Maternitatea Giulești, târât de polițiști pe carosabil. Poliția Capitalei a explicat că momentul în care bărbatul este târât de polițiști pe carosabil înseamna de fapt încercarea agenților de a-l conduce pe bărbat la autospecială și, în ciuda faptului că ancheta este în plină desfășurare, au ținut să dea asigurări că cei doi polițiști își făceau treaba conform legii.

”Cei doi agenți de poliție au oprit o mașină pentru verificarea actelor (…) În acel moment, bărbatul din dreapta a coborât din mașină și a încercat să oprească efectuarea controlului, a început să profereze injurii la adresa polițiștilor,a refuzat să se legitimeze și emana un puternic miros de alcool. Polițiștii au încercat să-l conducă pe bărbat la autospecială, dar acesta s-a opus și a continuat să profereze injurii la adresa agenților de poliție.
Au fost aplicate 2 sanctiuni contraventionale: pentru refuzul de legitimare si pentru adresarea de expresii jignitoare in cuantum de 500 de lei.
Conducerea Politiei Capitalei a fost informata cu privire la aceasta situatie si au fost declanșate verificări.
Orice persoană are obligația de a prezenta documentele la solicitarea oamenilor legii. Orice persoană care încalcă legea va suporta rigorile legii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Celebrul poliţist Marian Godină a postat noi imagini din scandalul care a făcut înconjurul presei. Din imaginile filmate de cei doi poliţişti părtaşi la scandal se observă cum renumitul medic insistă şi cere ofiţerilor să se identifice. În tot acest timp, medicul adresează injurii poliţiştilor şi îşi îndeamnă soţia să nu sufle în aparatul etilotest.

Puteți viziona video – AICI

PUBLICITATE