Un nemțean are cea mai ascultată emisiune radio din România

Emisiunea “Prieteni fara cuvinte” înregistrează o creștere semnifiativă a numărului de ascultători (60%), precum și a cotei de piață (90%), comparativ cu perioada similară a anului precedent, potrivit Studiului de Audiență Radio. – transmite Europa FM

Emisiunea “Prieteni fără cuvinte” este cea mai ascultată la nivel național între stațiile private – 500.000 de oameni aleg să își petreacă fiecare dimineață de sâmbătă alături de Dr. Liviu Harbuz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Și în mediul urban, emisiunea realizată de nemțeanul Liviu Harbuz  are o creștere cu 50% a numărului de ascultători. Cota de piață înregistrată de ”Prieteni fără cuvinte” face ca emsiunea să fie cea mai ascultată în orașele țării, în rândul stațiilor private.

În București, ”Prieteni fără cuvinte” are o cotă de piață într-o creștere spectaculoasă – de la 2,2% la 6,2%. Emisiunea ajunge astfel pe locul 3 în Bucuresti, între stațiile private.

Europa FM este cel mai ascultat post de radio privat în orașele din România, potrivit ultimului Studiu de Audiență Radio, efectuat în perioada 6 ianuarie – 26 aprilie 2020.

Europa FM înregistrează cea mai mare creștere a cotei de piață din România – de la 8,4% la 10%. Performanța este cu atât mai importantă cu cât universul Studiului de Audiență Radio este în scădere cu aproape 600.000 de persoane, dată fiind schimbarea setului de date de ponderare începând cu ianuarie 2020.

Și în București, Europa FM are cea mai creștere a cotei de piață, de la 7,6% la 9,6%, ceea ce îi consolidează a doua poziție în clasamentul stațiilor private.

PUBLICITATE
SURSĂEuropa FM