Un mort și 3 răniți într-un accident rutier. Victimele sunt din Neamț (FOTO)

Un grav accident de circulație a avut loc ieri seară, în jurul orei 18.00 în comuna Boroaia, județul Suceava.

Un autoturism s-a izbit într-un cap de pod, iar patru persoane au fost rănite (două femei și doi copii).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Au intervenit la fața locului pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu o autospecială de stingere dotată cu echipament pentru descarcerare, trei ambulanțe SAJ și ambulanța SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Cele două femei au rămas încarcerate și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a putea fi extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

„La data de 15.08.2022, în jurul orei 17:45 în timp ce conducea autoturismul pe DN15C, în localitatea Boroaia, o femeie de 37 de ani din județul Neamț a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod.

Din accident  a rezultat rănirea conducătoarei auto și a trei pasageri din autoturism care au fost transportați cu ambulanțele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.” – a transmis IPJ Suceava

Potrivit presei sucevene, toți cei 4 pasageri sunt din Târgu-Neamț (șoferița – 37 de ani, mama șoferiței – 63 de ani, fata șoferiței – 2 ani și un nepot în vârstă de 16 ani) și mergeau spre casă.

La un moment dat, șoferița s-ar fi întors către fiica ei, moment în care a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de pod.

Toți cei patru răniți au fost transportați la spital. „Ulterior femeia în vârstă de 63 de ani a murit la spital din cauza gravelor leziuni suferite.” – mai scriu jurnaliștii din Suceava.

PUBLICITATE