Un incendiu de vegetație uscată a lăsat o familie din Neamț fără locuință (FOTO)

Incendiile de vegetație uscată pot provoca adevărate tragedii. O familie din comuna Drăgănești a rămas fără agoniseala de o viață.

Prin apel la 112, la ora 14:18, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din satul Șoimărești din comuna Drăgănești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Drăgănești și pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la o locuință și la vegetația uscată cu posibilitatea propagării la o altă locuință învecinată.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. În sprijinul forțelor de intervenție au venit doi operatori din comuna Drăgănești cu două tractoare.

Flăcările care s-au extins de la vegetația uscată au distrus în totalitate o locuință, lăsând în drum o familie.

A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 30 ha de pe raza comunelor Drăgănești (Neamț) și Drăgușeni (Suceava).

Proprietara locuinței, în vârstă de 63 de ani, a suferit atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD dar a refuzat transportul la spital.

Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

PUBLICITATE