Un grup de pietreni a înființat, prin forțe proprii, o echipă de handbal masculin la Piatra-Neamț!

Handbalul din Piatra-Neamț revine, din nou, în atenția iubitorilor acestui sport. Astfel, un grup de pietreni a înființat, prin forțe proprii, o echipă de handbal masculin care să reprezinte orașul Piatra-Neamț.

Deși nu au avut susținerea autorităților locale, au reușit să înscrie echipa Handbal Club Pietricica Neamț în campionatul oficial al Federației Române de Handbal (Divizia A).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Ne dorim să creștem aceasta echipă fiindcă este păcat ca performanțele handbalului nemțean să fie uitate. Deocamdată nu avem susținerea financiară a autorităților locale și fiecare dintre jucători aduce bani de acasă în limita posibilităților și va fi greu să evoluăm doar prin forțe proprii.” – declara într-un scurt interviu cu profesorul Vlad Drugă, Președintele-jucător al clubului nou înființat

Totodată, în această săptămână, au disputat primele confruntări din campionat, împotriva echipei Club Sportiv Universitar Suceava (marți) și împotriva CSM Bacău (sâmbătă).

Am reușit, cu ocazia primei etape din campionat, să readucem iubitorii de handbal la sală, am fost și suntem impresionați de numărul mare de suporteri, care a venit alături de noi, am fost copleșiti de emoții, am fost fericiți, am fost onorați și suntem mândri.

Am realizat imposibilul, am reușit cu toată nepriceperea noastră, cu toată lipsa de experiența, cu toată ignoranța noastră… am reușit sa formam o echipă, un proiect, un vis!” – a fost mesajul transmis de noua echipă.

PUBLICITATE