Un fals mit spulberat pe Facebook: Iata cum afli cine ti-a accesat profilul

In ultimul timp tot mai multe site-uri prezinta „secretul spulberat” prin care poti afla cine ti-a vizitat profilul pe facebook. Obisnuiti cu Hi5 sau alte retele de socializare asemantoare unde putem vedea cine a vizualizat profilul nostru, pe Facebook au aparut si inca apar tot felul de aplicatii de tip spam care promit ca ii vor “scoate la iveala” pe cei care s-au uitat pe profilul unui anume user. NIMIC MAI FALS! Facebook NU permite vizualizarea celor care ţi-au vizitat profilul prin nicio metoda.
Mai nou, multe site-uri importante de stiri din Romania prezinta o metoda revolutionara:

A venit momentul sa descoperi care sunt oamenii cei mai interesati de persoana ta pe Facebook si sa afli daca printre ele se numara si cel pe care ai pus ochii si care te face sa stai ca pe ace. Daca vezi ca iti viziteaza des profilul, dar nu iti da mesaje, poate ar fi bine sa il abordezi tu. Pana la urma, orgoliul nu o sa iti aduca prea multe beneficii. Pana una alta, iata ce pasi trebuie sa urmezi ca sa afli cine iti viziteaza profilul de Facebook cel mai des!

Atentie! Nu poti apela la acest truc in browserul Opera, asa ca opteaza pentru Internet Explorer, Mozilla sau Google Chrome.

1. Du-te pe pagina profilului tau, pe zona gri din stanga Timeline-ului si apasa click dreapta, alegand apoi optiunea „View Page Source”. Iti va aparea o noua fereastra, in care vei vedea o insiruire haotica de litere si cifre – nu te speria, nu trebuie sa stii cod HTML!

2. Apasa CTRL + F (functia „find” in browser) si scrie: „InitialChatFriendsList” (fara ghilimele). Iti va aparea o alta insiruire, de data aceasta de numere. Acelea sunt codurile atribuite profilelor de Facebook ale prietenilor care iti viziteaza pagina.

3. Copiaza un numar (fara -0, -1, -2 sau -3 de la sfarsit, daca exista, si fara ghilimele) si du-te in fereastra cu profilul tau. Inlocuieste numele de profil cu numarul respectiv, si vei fi imediat redirectionata catre pagina prietenului in cauza. Codurile respective sunt puse in ordinea descrescatoare a vizitelor facute pe profilul tau, asa ca primul va fi al persoanei care iti urmareste cel mai des pagina, iar ultimul al persoanei care se uita cel mai rar la profilul tau (de exemplu, s-a uitat o data si atat), scrie divahair.ro.

Acum ca ai descoperit acest truc si poti afla cine iti viziteaza profilul de Facebook cel mai des, banuim ca vei petrece cateva zeci de minute bune descoperind cu surprindere (sau nu) care iti sunt cei mai infocati fani. Si, poate, vei afla ca pe locul 1 este exact persoana care sperai tu sa fie. – revistablogurilor.ro

Sfatul nostru este sa nu va pierdeti timpul pentru ca nicio metoda nu functioneaza iar cea prezentata mai sus nu face altceva decat sa vedeti profilurile persoanelor cu care ati intrat recent in contact.

PUBLICITATE