Un drum care trece prin Neamț, în topul celor mai periculoase şosele din România

În 2017, cinci oameni pe zi au murit pe şoselele din România. În topul celor mai periculoase şosele se află si drumul care leagă Moldova de Bucureşti și care trece prin județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe primul loc, cu 87 de oameni care au murit și 159 răniți grav în 2017, se află DN6 (pleacă din Bucureşti, trece prin Alexandria, Craiova, Timişoara şi ajunge la graniţa cu Ungaria). Aici au avut loc, în total, 174 de accidente.

Topul celor mai însângerate şosele este completat de cea care uneşte Capitala şi vama Siret de la graniţa cu Ucraina. În total au fost 177 de accidente în urma cărora 76 de oameni au pierit și 180 au fost răniţi grav anul trecut pe drumul care trece prin Roman – DN 2.

DN2 este locul unde zeci mii de şoferi încalcă legea fără să știe. Deşi mai toţi şoferii cred că DN2 are două benzi pe sens, acest lucru nu este adevărat. Prima bandă este, de fapt, un acostament consolidat, a cărui lăţime este mai mică cu un metru faţă de cea a unei benzi normale de circulaţie a unui drum naţional. – notează digi24.ro

Sursa: digi24.ro

 

PUBLICITATE