Un copil de 6 ani, împușcat în cap de verișorul acestuia, cu o pușcă de vânătoare

Sâmbătă după-amiază, un copil de numai 6 ani, a murit după ce a fost împușcat în cap de un verișor de-al său, cu 2 ani mai mare. Cei doi copii se jucau cu o armă de vânătoare artizanală. Tragicul eveniment a avut loc în comuna Oniceni, județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Cei doi copii se jucau, iar cel 8 ani l-a împuşcat în cap pe cel de 6 ani. Ancheta este coordonată de procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, cercetările fiind desfăşurate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a declarat subinspector Elena Bulgărea, purtător de cuvânt al IJP Neamţ.

Băiatul care l-a împuşcat mortal de verişorul său este în grija bunilor săi, alături de doi fraţi mai mici, întrucât părinţii lor sunt plecaţi la muncă, în Italia, din vară, după ce tatăl lor a lucrat, o perioadă, ca agent la Poliţia Locală. – notează mytex.ro

„Copilul a găsit arma prin casă, pe sub pat, sau pe unde era. E vorba de o armă de vânătoare artizanală, adusă de prin Italia, sau mai ştiu eu de pe unde. Se jucau în curte, şi aşa, din joacă, a apăsat pe trăgaci, iar puşca era încărcată. Bunicul  are 75 de ani, bunica nu se poate deplasa, vai de capul lor. Pe lângă băiatul ăsta, cei doi bătrâni mai au doi copii în grijă”, a declarat Ioan Duminică, primarul comunei Oniceni, conform adevarul.ro.

PUBLICITATE