Un cartier din Piatra-Neamț rămâne, mâine, 6 iulie, fără apă

Pentru efectuarea unor intervenţii la conducta magistrală de aducțiune a apei potabile Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 06.07.2021, în intervalul orar 08.30-20.00 pentru utilizatorii din:

  • Cartierul Mărăţei din Municipiul Piatra Neamţ.

Nu va fi afectat Spitalul Judeţean Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deși terminarea lucrărilor este estimată a se realiza în jurul orei 20.00, având în vedere timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor și a situațiilor generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă se va realiza în data de 06.07.2021 începând cu ora 24.00.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV vor face tot posibilul pentru realizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

PUBLICITATE