Un bătrân din Roman, păcălit să cumpere fier la preț de aur


În ziua de 26.03.2016, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată de către un romașcan de 80 de ani despre faptul că a fost înșelat de două persoane necunoscute, de la care a cumpărat 2 bijuterii din material galben, ce i s-au prezentat ca fiind din aur, achitând pentru acestea suma de 1400 lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada 21.03.2016 – 22.03.2016, în timp ce bărbatul se afla pe o bancă din faţa blocului, a fost abordat de către două persoane necunoscute, de sex bărbătesc, care i-au oferit spre vânzare 2 bijuterii din material de culoare galbenă, spunându-i ca sunt din aur.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune și în vederea identificării autorilor.

Pentru a nu deveni victima infracțiunii de înșelăciune vă recomandăm să nu dați curs solicitărilor sau ofertelor provenite de la persoane necunoscute sau persoane care își declină o anumită calitate.
De asemenea, dacă aceste persoane vă propun să vă folosească bijuteriile sau banii din diferite motive sau să vă vândă bijuterii, nu fiți naivi, refuzaţi ofertele pentru a nu deveni victima unor escrocherii. În cazul în care sunteți acostați de astfel de persoane, anunțați în cel mai scurt timp Poliția prin 112 pentru depistarea, identificarea și verificarea acestora.

PUBLICITATE