Un bărbat născut în Piatra-Neamț își caută familia biologică

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, născut în municipiul Piatra-Neamț și care acum locuiește în SUA, își caută familia biologică

Aceasta a scris pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian Children – Copiii niciodată uitaţi ai României”, cerând ajutorul celor care îl pot ajuta să-și găsească rudele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Salutări din SUA!

Numele meu înainte de adopție a fost NICOLAE VASILE. M-am născut pe 30 decembrie 1985 undeva în PIATRA NEAMȚ, probabil la Spitalul Județean.

Am fost adoptat în State abia în 1992, când aveam 7 ani. Tot ce am fost până atunci a rămas în România pentru ca nu dețin niciun document dinaintea adopției doar o singura informație vitală aș putea spune: mai am 5 frați, mai exact 3 fete și 2 băieți.

Eu am fost cel mai mic dintre ei. E posibil ca părinții biologici să se fi numit NICOLAE. Poate frățiorii mei vor vedea postarea și se vor recunoaște în aceste rânduri. Tot ce am nevoie este DISTRIBUIREA voastră.

Este important ca să ajungă la ei pentru că vreau să îi cunosc, vreau să înțeleg cât mai multe din trecutul meu. Am nevoie să fac pace cu mine însămi. Vă mulțumesc!” – este mesajul postat de acesta.

PUBLICITATE