Un bărbat din Piatra-Neamț s-a urcat pe un stâlp și amenință că se aruncă (FOTO)

Intervenție în această după-amiază după ce un bărbat din Piatra-Neamț s-a urcat pe unul dintre stâlpii de iluminat stadionul din Piatra-Neamț.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ISU Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele date, ar fi vorba despre un bărbat în vâstă de 41 de ani, din Piatra-Neamț.

Pe numele lui ar fi fost emis, astăzi, de Tribunalul Neamț, un mandat de executare a arestului. El trebuia să fie arestat 30 de zile sub aspectul comiteterii infracțiunilor de distrugere, complicitate la furt și amenințare.

Potrivit instanței, „admite sesizarea IPJ Neamţ – Biroul Supravegheri Judiciare, privind înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestului preventiv, faţă de inculpatul U. V. (…) înlocuieşte măsura preventivă a arestului la domiciliu, cu măsura arestării preventive, pe o durată de 30 de zile a inculpatului U. V., trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, complicitate la furt şi ameninţare. (…) dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului U. V., pe o durată de 30 de zile, începând cu data la care inculpatul va fi efectiv reţinut de organele de poliţie.”

ACTUALIZARE – ISU Neamț :

Ca urmare a unui apel la 112, forțe și mijloace de la ISU (o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială complexă pentru intervenție, 2 ambulanțe SMURD TIM și EPA), IPJ, IJJ și Poliția Locală Piatra Neamț au intervenit pentru salvarea unei persoane ce se afla pe un stâlp de iluminat (nocturna) de la stadionul Ceahlăul din municipiul Piatra Neamț.
Persoana a fost convinsă să coboare de către un alpinist de la ISU și un negociator de la IPJ aflați în nacela autospecialei de intervenție și salvare de la înălțime.
Bărbatul de 41 de ani, asigurat de alpinist, a coborât la sol. Acesta a fost preluat de autoritățile competente.

ACTUALIZARE – Poliția Neamț:

Astăzi 3 iunie, în jurul orei 15.10, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a escaladat un stâlp pentru asigurarea iluminatului nocturn, la Stadionul Municipal Ceahlăul, adresând amenințări cu un act suicidal.

Imediat au fost direcționate la fața locului echipaje de poliție din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț și un negociator din cadrul IPJ Neamț.

La data de 3 iunie față de persoana în cauză instanța a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu arestul preventiv pe o perioada de 30 de zile.

Vezi VIDEO pe grupul de Telegram – t.me/stiri_neamt

PUBLICITATE