Un bărbat din Piatra-Neamț a murit strivit de panouri metalice în parcarea Shopping City Suceava

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Piatra-Neamț, a decedat duminică, 8 noiembrie, în parcarea Shopping City Suceava, după ce a fost strivit de mai multe panouri metalice.

Incidentul a avut loc în jurul orei 11:00, când polițiștii suceveni au fost anunțați că bărbatul s-a accidentat în urma manipulării unor panouri ce se aflau într-un camion aflat în parcarea Shopping City Suceava.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pietreanul se afla la mall-ul din Suceava pentru a monta mai multe panouri, în vederea amplasării unui patinoar în parcarea centrului comercial.

În timp ce descărca materialele necesare dintr-un camion, bărbatul s-a urcat în semi-remorca autoutilitarei, după care a desfăcut chinga care asigura mai multe panouri din PVC cu cadru metalic, moment în care trei panouri care erau sprijinite de peretele remorcii au căzut, lovindu-l pe bărbat în zona capului, provocându-i mai multe leziuni grave.

La sosirea echipajului Serviciului de Ambulanță, medicii au constatat decesul victimei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate sănătate în muncă.

PUBLICITATE