Un bărbat din Neamț s-a împuşcat în cap cu un dispozitiv de asomare destinat animalelor

Un incident s-a petrecut astăzi, în comuna Poiana Teiului, unde un bărbat de 54 de ani s-a împușcat folosind un dispozitiv de asomare destinat animalelor. În urma consumului de alcool și a unei dispute cu soția, bărbatul a utilizat imprudent dispozitivul, provocându-și leziuni la cap. Echipajul medical intervenit l-a transportat de urgență la spital pentru îngrijiri.

„La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 13:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, un bărbat s-ar fi rănit, folosind un dispozitiv de asomare animale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri cu soția, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Poiana Teiului, ar fi folosit un dispozitiv de asomare animale cu capse, cu care și-ar fi produs leziuni la nivelul capului.” – ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Victima a fost preluată rapid de un echipaj medical și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma acestui eveniment, polițiștii au demarat cercetări într-un dosar penal privind comuterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„Dispozitivul în cauză intră în categoria de arme neletale cu destinația utilitară de asomare, putând fi procurată, în România, de orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani.

Cu toate acestea, atragem atenția cu privire la manevrarea acestui dispozitiv.

El poate fi folosit în condițiile legii, doar împotriva animalelor și doar în scopul pentru care este destinat, în astfel de condiții încât să nu cauzeze vătămări corporale persoanelor.” – ne-a mai precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

PUBLICITATE