Un bărbat din Neamț, reținut de polițiștii ieșeni pentru escrocherii prin metoda „Accidentul”

Un bărbat de 34 de ani, din judeţul Neamţ a fost identificat şi condus la sediul poliţiei, fiind bănuit de comiterea a patru infracţiuni de înşelăciune prin metoda «accidentul». De asemenea, un tânăr de 28 de ani, din judeţul Vaslui, este bănuit de comiterea a 11 infracţiuni de înşelăciune prin metoda accidentului rutier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mamaligaru Catalin, din judetul Neamt, si Nedelcu Georgian, din judetul Vaslui, au ajuns pe mana politistilor dupa ce au pacalit mai multi ieseni si au primit de la acestia sume importante de bani.

La data de 22 martie, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Iasi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lânga Judecatoria Iasi, cu sprijinul luptatorilor Serviciului de Actiuni Speciale Iasi, au efectuat 4 perchezitii, dintre care 3 pe raza municipiului Iasi si 1 pe raza judetului Neamt, fiind vizate persoane banuite de comiterea ori complicitate la comiterea de infractiuni de înselaciune prin metoda «accidentul» – notează bzi.ro

În urma percheziţiilor au fost ridicate în vederea cercetărilor mai multe telefoane mobile, cartele SIM şi înscrisuri presupuse a fi folosite la săvârşirea infracţiunilor. În baza probatoriului administrat, bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

PUBLICITATE