Un bărbat din Neamț a dispărut fără urmă dintr-un spital, în Italia. Apel disperat făcut de familie

Un român a dispărut fără urmă dintr-un spital, în Italia. Este vorba despre Ilie Horea, de 39 de ani, din Târgu Neamț  care trăieşte în localitatea italiană Rose, provincia Cosenza. Familia a făcut apelul disperat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a fost transportat la secția Urgențe a spitalului din Cosenza în dimineața zilei 24 ianuarie 2018, după ce s-a simțit rău. Reprezentanţii unităţii spitaliceşti au declarat că bărbatul decis să plece din spital vineri, 26 ianuarie, refuzând îngrijirile medicale. A părăsit spitalul luând cu el doar telefonul mobil. A lăsat însă documentele de identitate, potrivit presei din Italia, scrie Observator.tv.

Ilie Horea locuia singur în localitatea Rose și lucra la o societate comercială din zonă care construiește și instalează piscine. Rudele sale, care nu au mai primit nicio veste de la el timp de trei zile, au decis să anunţe dispariția tânărului, apelând la site-ul „Chi l’ha visto?”.

Ilie Horea are 39 de ani, 1,70 metri înălțime, ochi căprui, păr șaten și corp robust, se mai specifică în anunț. Oricine are informații despre acest bărbat este rugat să se prezinte la cea mai apropiată unitate de carabinieri sau poliție sau să sune la numărul de urgență 112 sau la numărul emisiunii „Chi l’ha visto?” – 068262. – mai notează sursa citată.

sursa: Observator.tv
PUBLICITATE