Un bărbat din Neamț a murit în salvare, în drum spre spital

Un bărbat din Neamț a murit în timp ce era transportat de ambulanță la spital. Polițiștii nemțeni fac cercetări într-un dosar penal pentru ucidere din culpă, corpul său fiind trimis pentru necropsie la Serviciul de Medicină Legală.

„La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 11:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, au fost sesizați de către un cadru medical, cu privire la faptul că un bărbat care a fost preluat de un echipaj medical, din localitatea Hangu, ar fi decedat în autospeciala sanitară.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului stabilind că este vorba despre un bărbat de 67 de ani, din Hangu, care aflându-se pe un drum public, din aceeași localitate, ar fi manifestat o stare de rău, fiind solicitată intervenția unui echipaj medical.” – ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Conform unei informări a Serviciului de Ambulanță, în jurul orei 9:40, un echipaj s-a deplasat în comuna Hangu unde a preluat pacientul pentru a-l transporta la spital. În drum spre unitatea medicală, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, iar echipajul a început manevrele de resuscitare solicitându-se, totodată, un echipaj cu medic.

„Manevrele de resuscitare cardiorespiratorie au continuat, însă pacientul nu a răspuns la aceste manevre”. – a transmis Serviciul de Ambulanță Județean Neamț

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

PUBLICITATE