Un bărbat din Neamț a murit după ce a căzut de pe motociclu. A încercat să evite un grup de persoane

Un eveniment rutier ce a avut loc pe 10 martie, în localitatea Ștefan cel Mare, și-a găsit deznodământul în cel mai trist mod posibil: bărbatul implicat în accident a decedat la spital.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 10 martie, când victima a încercat să evite un grup de pietoni, pierzând controlul motociclului și căzând pe partea carosabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„La data de 10 martie, în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Ștefan cel Mare.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 49 de ani, din Ștefan cel Mare, conducea un motociclu, în localitatea Ștefan cel Mare, ar fi încercat să evite un grup de persoane ce se deplasau în calitate de pieton, căzând pe partea carosabilă.” – a transmis la acea dată Poliția Neamț

În urma impactului, bărbatul a suferit răni grave, care, din nefericire, au dus la decesul său la spital.

„Din păcate am fost informați că bărbatul de 49 de ani a decedat.” – n-ea transmis Poliția Neamț astăzi, 18 martie.

Cel mai probabil, în acest caz se va schimba încadrarea juridică iar polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

PUBLICITATE